• Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας Android - Χωρίς Η/Υ

  *Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση
  **Η Προσφορά ισχύει για εγκαταστάσεις εντός Αθηνών, για εγκαταστάσεις εκτός Αθηνών εάν δεν υπάρχει τοπικό μας συνεργάτης περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής τα οποία υπολογίζονται ανά περίπτωση.

Τιμή Λιανικής Πώλησης

450€

Χωρίς ΦΠΑ
 • Άδεια χρήσης για το λογισμικό παραγγελιοληψίας - wos4android

  Η άδεια χρήσης αφορά μία (1) συσκευή Android

  Η εφαρμογή για android συσκευές αναπτύχθηκε για να καλύψει τις βασικές απαιτήσεις παραγγελιοληψίας όλων των επιχειρήσεων τύπου εστιατορίου ή καφέ χωρίς πολυπλοκότητα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς δεν χρειάζεται ηλεκτρονικό υπολογιστή για να λειτουργήσει.
  Όλη η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο σε συσκευή ANDROID, εμείς στέλνουμε την παραγγελίας μας και αυτή εκτυπώνεται στους θερμικούς εκτυπωτές μας. Προαιρετικά και με την αγορά ενός pc το σύστημα συνδέεται και με ταμειακή μηχανή για αυτόματη έκδοση αποδείξεων.

Λογισμικό android ασύρματης παραγγελιοληψίας - WOS4ANDROID
 • Κεραία - Access point TP-LINK TL-WA801ND

  Αφορά 1 access point
  Θύρες: 1xRJ45
  Πρωτόκολλα: 802.11b/g/n
  Ταχύτητα: 300 Mbps
  Συχνότητα Λειτουργίας: 2.40 GHz
  Ισχύς: 20db
  Aντέννα: 4dbi
  Επιπλέον χαρακτηριστικά: Power Over Ethernet

Κεραία - Access point TP-LINK TL-WA801ND
 • Ασύρματο τερματικό Samsung Galaxy S7392

  Αφορά 1 ασύρματο τερματικό
  Android 4.1.2 (Jelly bean)
  Ανάλυση οθόνης (WSVGA) 800 x 480
  Οθόνη αφής Τύπος C
  Εσωτερική μνήμη 4GB - Εξωτερική μνήμη έως και 64 GB
  Σταθερό WiFi, 802.11b/g/n, WiFi Direct
  Χωρητικότητα μπαταρίας 1500 mAh
  Διαστάσεις 121.5 x 63.1 x 10,9 mm
  Βάρος 126 gr

Ασύρματο τερματικό Samsung Galaxy S7392
 • Θερμικός εκτυπωτής GPrinter U80300i

  Αφορά 1 θερμικό εκτυπωτή
  Υποστηριξη ελληνικων χαρακτηρων
  Σειριακη εισοδος + utp(δικτυακος)+ παραλληλη+usb
  Αυτοματη επανεκτυπωση σε περιπτωση που το χαρτι τελειωσε
  Αυτοματη εκτυπωση logo
  Συμβατος και με Windows 7
  Web interface
  Ταχυτητα 300mm/sec

Θερμικός εκτυπωτής GPrinter U80300i
 • Switch TP-Link 8-Port 10/100 (TL-SF1008D)

  Δεν περιλαμβάνεται στην αρχική προσφορά (+15,00€)
  Για να μπορούμε παράλληλα να στέλνουμε παραγγελία σε πολαλαπλούς εκτυπωτές, χρειάζεται η συσκευή switch, όπου τα καλώδια ethernet των εκτυπωτών θα καταλήγουν σε αυτή την συσκευή. Επίσης αυτή η συσκευή μπορεί να συνδέσει πολλούς σταθμούς εργασίας (pc) στο ίδιο δίκτυο.
  Θύρες: 8xRJ45
  Ππωτόκολλα: 802.11b/g/n
  Ταχύτητα: 100 Mbps
  Επιπλέων Χαρακτηριστικά: MDI/MDIX

Switch TP-Link 8-Port 10/100 (TL-SF1008D)
 • Ασύρματο τερματικό Samsung TAB II 7.0 WiFi P3110 8GB

  Δεν περιλαμβάνεται στην αρχική προσφορά (+40,00€)
  Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)
  Ανάλυση οθόνης (WSVGA) 1024 x 600
  Οθόνη αφής Τύπος C
  Εσωτερική μνήμη 8GB - Εξωτερική μνήμη έως και 32 GB
  Σταθερό WiFi, 802.11b/g/n, WiFi Direct
  Χωρητικότητα μπαταρίας 4000 mAh
  Διαστάσεις 193,7 x 122,4 x 10,5 mm
  Βάρος 341

Ασύρματο τερματικό Samsung TAB II 7.0 WiFi P3110 8GB
 • Ταμειακή μηχανή - Λογισμικό έκδοσης αποδείξεων

  Δεν περιλαμβάνεται στην αρχική προσφορά (+400,00€)
  Το Σύστημα μπορεί να συνδεθεί και με ταμειακή μηχανή. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η επιλογή για αυτόματη έκδοση αποδείξεων, εφ΄όσον επιλέξουμε να εκδοθεί απόδειξη για την εκάστοτε παραγγελία,
  Η σύνδεση του συστήματος με ταμειακή μηχανή είναι προαιρετική. Για να υπάρξει σύνδεση με ταμειακή μηχανή χρειάζεται και η αγορά extra λογισμικού που θα είναι εγκατεστημένη σε ένα PC. Το λογισμικό αυτό είναι διαθέσιμο από την Portable Solutions.

Ταμειακή μηχανή
 • Όφελος επιχειρήσεων

  Χρησιμοποιώντας σύγχρονα συστήματα παραγγελιοληψίας, εκτός απο το γεγονός οτι προσφέρει prestige και κύρος στην επιχείρησή σας, παράλληλα τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος παραγγελιοληψίας είναι:
  -Αποφυγή των σφαλμάτων της χειρόγραφης παραγγελιοληψίας
  -Άμεση λήψη και επεξεργασία παραγγελιών στο κάθε παρασκευαστήριο
  -Άμεσος και αναλυτικός έλεγχος των σερβιτόρων και αναλυτική παρουσίαση εσόδων
  -Αναλυτικό δελτίο παραγγελίας για κάθε τραπέζι ξεχωριστά και επιλογή ξεχωριστής αποχρέωσης για το κάθε είδος
  -Πλήρης περιγραφή των προϊόντων στην οθόνη αφής που καταργεί την απομνημόνευση κωδικών.
  -Δυνατότητα εισαγωγής ειδικής τιμής η οποία δεν υπάρχει/προβλεφθεί στον κατάλογο (π.χ. καφές σε χαμηλό ποτήρι!)
  -Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και αύξηση του τζίρου της επιχείρησης, αφού ο σερβιτόρος δεν απομακρύνεται από τα τραπέζια.
  -Επιτάχυνση διαδικασίας παράδοσης είσπραξης και αλλαγής σερβιτόρου και επόπτη (τσεκαδόρου), στην αλλαγή βάρδιας
  -Ταχεία απόσβεση της επένδυσης λόγω της αύξησης της παραγωγικότητας και της εξάλειψης ανεξήγητων απωλειών.

 • Τεχνική υποστήριξη

  Η Portable Solution LTD με την αγορά του Συστήματος ασύρματος παραγγελιοληψίας με PC προσφέρει δωρεάν τεχνική υποστήριξη για 12 μήνες από την εγκατάσταση του συστήματος στο χώρο σας.
  Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει νέες εκδόσεις του λογισμικού, διόρθωση λαθών κατά τη χρήση του λογισμικού, εκπαίδευση και επεξήγηση του προγράμματος.
  Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει και υποστήριξη στα περιφερειακά μηχανήματα (hardware). Για τυχόν αντικατάσταση των συσκευών, ισχύει η εγγύηση της κάθε συσκευής ξεχωριστά (ελάχιστη εγγύηση για όλες τις συσκευές - 12 μήνες). Περιλαμβάνεται επίσης στην δωρεάν τεχνική υποστήριξη και η καλή λειτουργία του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου. Η επισκευή των συσκευών γίνεται από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα και όχι από κάποια αντιπροσωπεία.
  Η τεχνική υποστήριξη γίνεται με τους εξής τρόπους: Τηλεφωνικά (on call), με επίσκεψη στο χώρο σας, απομακρυσμένα μέσω Internet. Τεχνική υποστήριξη υπάρχει όλο το 24ωρο. Από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στα τηλέφωνα 2105697152, 2105321330 και για τις υπόλοιπες ώρες στο 6934980820.
  Βοηθητικά υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας Video εκμάθησης και εγχειρίδια χρήσης, που πιστεύουμε ότι θα σας καλύψουν 100%.

 • Άδεια χρήσης

  Η Portable Solutions LTD, σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες Παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα δε συμβαδίζει με τη λογική της ανανέωσης αδειών χρήσης, μετά το πέρας ενός χρονικού διαστήματος.
  Η πολιτική της εταιρείας είναι ότι για κάθε εγκατάσταση λογισμικού σε μία συσκευή (pc, pda, tablet) πρέπει να υπάρχει μία άδεια χρήσης του λογισμικού.
  Εάν η συσκευή αυτή καταστραφεί - δε λειτουργεί πια, το λογισμικό που θα εγκατασταθεί στη νέα συσκευή θα είναι εντελώς δωρεάν. Δηλαδή η άδεια χρήσης συνδέεται με το λογισμικό και όχι με τη συσκευή που έχει εγκατασταθεί.
  Το λογισμικό εξοφλείται κατά την εγκατάστασή του σε μία συσκευή και δε χρειάζεται να ανανεώνεται η άδεια χρήσης του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού η χρήση του ανήκει στους χειριστές του.

 • Ανάπτυξη εφαρμογής

  Μετά το πέρας των 12 μηνών, προαιρετικά υπογράφεται συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης.
  To Easy Bartender είναι μια 100% ελληνική εφαρμογή η οποία έχει περάσει απο πολλά στάδια QA και Field Testing στα μεγαλύτερα καταστήματα εστίασης και καλύπτει τις ανάγκες απο μία συνοικιακή ταβέρνα μέχρι multilevel καφετέρια στην Μύκονο.
  Έχουμε μάθει να ακούμε τους πελάτες μας και να τους δίνουμε λύσεις στις ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων τους, επομένως εαν έχετε κάποια παραπάνω απαίτηση απο το σύστημά μας είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί σας για την δυνατότητα υλοποίησης της και την ένταξη της στην εφαρμογή.
  Πολλοί υοψήφιοι πελάτες μας, μας ρωτούσαν: “Και αν δε μας καλύπτει η εφαρμογή στο μέλλον;”. Οι εφαρμογές παραγγελιοληψίας ανήκουν στην Portable Solutions LTD και σχεδιάζονται από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν νέες αναβαθμίσεις του προγράμματος, ώστε να καλύπτουμε μέχρι και την τελευταία ανάγκη των επαλτών μας.
  Μετά χαράς μπορούμε να σας καλοσωρίσουμε στο χώρο της εταιρείας ή και να έρθουμε στο χώρο σας και να σας παρουσιάσουμε σε πραγματικό χρόνο την εφαρμογή. Επίσης για ενδιαφερόμενους πελάτες μας εκτός Αθηνών η παρουσίαση μπορεί να γίνει απομακρυσμένα μέσω Internet.
  Δεν είμαστε γενικά μία εταιρεία πληροφορικής. Είμαστε εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη εφαρμογών παραγγελιοληψίας από το 1994.

 • Ποιότητα Hardware

  H Portable Solution LTD εισάγει προϊόντα από το εξωτερικό, κατευθείαν από το εργοστάσιο. Χωρίς να υπάρχουν μεταπωλητές. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για τις καλύτερες τιμές σε Hardware προϊόντα στην ελληνική αγορά.
  Οι προμηθευετές μας είναι παγκόσμια γνωστοί, ειδικά στο χώρο της παραγγελιοληψίας. Τα προϊόντα πριν αγοραστούν ελέγχονται εξονυχιστικά από το τεχνικό μας τμήμα για τη σωστή λειτουργία τους και την πλήρη συμβατότητα με το λογισμικό μας.
  Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη από το δικό μας τεχνικό τμήμα. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εξειδικευμένοι πάνω στις συσκευές που διανέμουμε στους πελάτες μας.
  Η Portable Solutions LTD από το 2009 είναι προμηθευτής διάφορων ελληνικών εταιρειών παραγγελιοληψίας πάνω σε συσκευές PDA, θερμικούς εκτυπωτές, οθόνες αφής, ISDN MODEM.
  Οι συσκευές μας διανέμονται και σε άλλους κλάδους της παραγωγής πέρα από το χώρο της παραγγελιοληψίας, όπως σε βιομηχανικές ζώνες, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, σε φαρμακεία και νοσοκομεία.