Η Portable Solutions ιδρύθηκε το 1994 και μοναδική της ενασχόληση είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων παραγγελιοληψίας και η εγκατάσταση συστημάτων ασύρματης και ενσύρματης παραγγελιοληψίας.

Η PORTABLE SOLUTIONS ιδρύθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των φορητών και των ασύρματων τερματικών, ενσωματώνοντας τα κάθε φορά πλήρως στο πληροφοριακό σύστημα του οργανισμού. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και αναπτύσσοντας προχωρημένο λογισμικό, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της που ζητούν ασφαλή, αξιόπιστα και φιλικά προς τον χρήστη συστήματα

συστήματα ασύρματης και ενσύρματης παραγγελιοληψίας

Οι στόχοι μας

Η PORTABLE SOLUTIONS αποτελεί μία από τις καρυφαίες εταιρείες Συστημάτων παραγγελιοληψίας
Η PORTABLE SOLUTIONS απολαμβάνει μία οικονομική σταθερότητα, η οποία εξασφαλίζεται από την ύπαρξη "μεγάλων" πελατών (εγκατεστημένη βάση) και ένα σημαντικό ποσό προέρχεται από την συντήρηση των υπαρχόντων συστημάτων.
Το γεγονός αυτό της επιτρέπει να μεγαλώνει γρήγορα ακολουθώντας πλήρως το επιχειρηματικά της σχέδιο.
Στόχος της PORTABLE SOLUTIONS είνοαι να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στις ευρωπαϊκές αγορές, αφού το πρώτο βήμα έγινε το 2012 με εγκαταστάσεις στη Γαλλία.
Το επιχειρηματικό σχέδιο προβλέπει ότι περίπου το 40% των πόρων της εταιρείας θα διατίθεται στο τμήμα ανάπτυξης, έτσι ώστε να παραμείνει στην αιχμή της τεχνολογίας.


PORTABLE SOLUTIONS LTD
 • Τεχνική Υποστήριξη

  Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει νέες εκδόσεις του λογισμικού, διόρθωση λαθών κατά τη χρήση του λογισμικού, εκπαίδευση και επεξήγηση του προγράμματος.
  Η τεχνική υποστήριξη περιλαμβάνει και υποστήριξη στα περιφερειακά μηχανήματα (hardware). Για τυχόν αντικατάσταση των συσκευών, ισχύει η εγγύηση της κάθε συσκευής ξεχωριστά (ελάχιστη εγγύηση για όλες τις συσκευές – 12 μήνες). Περιλαμβάνεται επίσης στην δωρεάν τεχνική υποστήριξη και η καλή λειτουργία του ασύρματου και ενσύρματου δικτύου. Η επισκευή των συσκευών γίνεται από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα και όχι από κάποια αντιπροσωπεία.
  Η τεχνική υποστήριξη γίνεται με τους εξής τρόπους: Τηλεφωνικά (on call), με επίσκεψη στο χώρο σας, απομακρυσμένα μέσω Internet.
  Βοηθητικά υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας Video εκμάθησης και εγχειρίδια χρήσης, που πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν.
  Μετά το πέρας των 12 μηνών, προαιρετικά υπογράφεται συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης.

support
Άδεια λογισμικού
 • Άδεια λογισμικού

  Η Portable Solutions LTD, σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρείες Παραγγελιοληψίας στην Ελλάδα δε συμβαδίζει με τη λογική της ανανέωσης αδειών λογισμικού, μετά το πέρας ενός χρονικού διαστήματος.
  Η πολιτική της εταιρείας είναι ότι για κάθε εγκατάσταση λογισμικού σε μία συσκευή (pc, pda, tablet) πρέπει να υπάρχει μία άδεια λογισμικού.
  Εάν η συσκευή αυτή καταστραφεί – δε λειτουργεί πια, το λογισμικό που θα εγκατασταθεί στη νέα συσκευή θα είναι εντελώς δωρεάν. Δηλαδή η άδεια χρήσης συνδέεται με το λογισμικό και όχι με τη συσκευή που έχει εγκατασταθεί.
  Το λογισμικό εξοφλείται κατά την εγκατάστασή του σε μία συσκευή και δε χρειάζεται να ανανεώνεται η άδεια λογισμικού του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού η χρήση του ανήκει στους χειριστές του.

 • Ανάπτυξη λογισμικού

  Όλες μας οι εφαρμογές είναι ελληνικές, οι οποίες έχουν περάσει απο πολλά στάδια QA και Field Testing στα μεγαλύτερα καταστήματα εστίασης και καλύπτουν τις ανάγκες απο μία συνοικιακή ταβέρνα μέχρι multilevel καφετέρια στην Μύκονο.
  Έχουμε μάθει να ακούμε τους πελάτες μας και να τους δίνουμε λύσεις στις ιδιαιτερότητες των επιχειρήσεων τους, επομένως εαν έχετε κάποια παραπάνω απαίτηση απο το σύστημά μας είμαστε σε θέση να συζητήσουμε μαζί σας για την δυνατότητα υλοποίησης της και την ένταξη της στην εφαρμογή.
  Πολλοί υποψήφιοι πελάτες μας, μας ρωτούσαν: “Και αν δε μας καλύπτει η εφαρμογή στο μέλλον;”. Οι εφαρμογές παραγγελιοληψίας ανήκουν στην Portable Solutions LTD και σχεδιάζονται από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγαίνουν νέες αναβαθμίσεις του προγράμματος, ώστε να καλύπτουμε μέχρι και την τελευταία ανάγκη των πελατών μας.
  Μετά χαράς μπορούμε να σας καλοσωρίσουμε στο χώρο της εταιρείας ή και να έρθουμε στο χώρο σας και να σας παρουσιάσουμε σε πραγματικό χρόνο την εφαρμογή. Επίσηςγια ενδιαφερόμενους πελάτες μας εκτός Αθηνών η παρουσίαση μπορεί να γίνει απομακρυσμένα μέσω Internet.
  Δεν είμαστε γενικά μία εταιρεία πληροφορικής. Είμαστε εταιρεία που ειδικεύεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη εφαρμογών παραγγελιοληψίας από το 1994.

software development
Ποιότητα hardware
 • Ποιότητα hardware

  H Portable εισάγει προϊόντα από το εξωτερικό, κατευθείαν από το εργοστάσιο. Χωρίς να υπάρχουν μεταπωλητές. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για τις καλύτερες τιμές σε Hardware προϊόντα στην ελληνική αγορά.
  Οι προμηθευετές μας είναι παγκόσμια γνωστοί, ειδικά στο χώρο της παραγγελιοληψίας. Τα προϊόντα πριν αγοραστούν ελέγχονται εξονυχιστικά από το τεχνικό μας τμήμα για τη σωστή λειτουργία τους και την πλήρη συμβατότητα με το λογισμικό μας.
  Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη από το δικό μας τεχνικό τμήμα. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εξειδικευμένοι πάνω στις συσκευές που διανέμουμε στους πελάτες μας.
  Η Portable από το 2009 είναι προμηθευτής διάφορων ελληνικών εταιρειών παραγγελιοληψίας πάνω σε συσκευές PDA, θερμικούς εκτυπωτές, οθόνες αφής, ISDN MODEM.
  Οι συσκευές μας διανέμονται και σε άλλους κλάδους της παραγωγής πέρα από το χώρο της παραγγελιοληψίας, όπως σε βιομηχανικές ζώνες, σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, σε φαρμακεία και νοσοκομεία.