

Τι είναι το e-Call;
Είναι ένα, διακριτικό σε διαστάσεις και εύκολο στην χρήση, σύστημα ασύρματης ειδοποίησης σερβιτόρου που καθιστά την επικοινωνία του καλούντος πελάτη συγκεκριμένης περιοχής ευθύνης με τον αντίστοιχο σερβιτόρο πιο εύκολη, άμεση και γρήγορη.
Ποια πλεονεκτήματα που προκύπτουν για τον πελάτη;
Πλέον ο σερβιτόρος σας καλείται την στιγμή που πατάτε το κουμπί του e-Call, είτε πρόκειται για να παραγγείλει είτε πρόκειται για πληρωμή, χωρίς να χρειάζεται ηχητικό σήμα ή νόημα με το χέρι ώστε να σας εντοπίσει, και επιπροσθέτως διατηρείται έτσι πάντα η προτεραιότητα μεταξύ διαδοχικών κλήσεων των πελατών σας, και ως εκ τούτου εξαλείφει έτσι και τον όποιο εκνευρισμό που μπορεί να υπάρξει.
Ποια πλεονεκτήματα που προκύπτουν για τον επιχειρηματία;
Η ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής του πελάτη συμβάλει στην βέλτιστη εικόνα που σχηματίζεται από τους πελάτες σας για την επιχείρηση και τις παρεχόμενες από αυτή υπηρεσίες.
Η ύπαρξη ξεχωριστών κουμπιών, το ένα για την κλήση του σερβιτόρου για παραγγελία και το άλλο για την πληρωμή του λογαριασμού, δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση με σερβιτόρους διαφορετικών ρόλων ο καθένας, να ειδοποιείται πάντα ο κατάλληλος κατά περίπτωση μεγιστοποιώντας την ταχύτητα εξυπηρέτησης του πελάτη.

– Αδιάβροχο μπουτόν τριών κουμπιών (Call-Bill-Cancel). Η εμβέλεια του είναι στα 200 μέτρα.
– Δέκτης ο οποίος μπορεί να είναι ρολόι στο χέρι του σεβιτόρου, κεντρική οθόνη ή και τα δύο.
–Κεραία Ενίσχυσης Σήματος (Προαιρετικό για πολύ μεγάλους χώρους ή χώρους με πολλές παρεμβολές, όπως ενδιάμεσα κτήρια κλπ)
Πώς λειτουργεί;
– Για παραγγελία πατάμε το κουμπί «call» στη συσκευή του τραπεζιού.
– Το νούμερο του τραπεζιού εμφανίζεται στο δονούμενο ρολόι χειρός ή στην οθόνη.
– Για ακύρωση πατήστε το κουμπί «cancel».
– Για λογαριασμό πατήστε το κουμπί «bill».
– Το ασύρματο κοντρόλ πάνελ ενημερώνει άμεσα το σερβιτόρο με μήνυμα στο ρολόι του.
- Γρήγορη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
- Αμεσότητα στις εντολές του προσωπικού.
- Καταγραφή στατιστικών στοιχείων.
- Άμεση ανταπόκριση των σερβιτόρων.
- Φαγητά/ποτά σερβίρονται στην κατάλληλη θερμοκρασία.
- Περισσότερος χρόνος του σερβιτόρου με τους πελάτες.
- Αποσυμφόρηση σερβιτόρων & παραγγελιών απ’τον χώρο του πάσου.
- Σε ώρες μη αιχμής ο σερβιτόρος κάνει εργασίες εκτός χώρου εποπτείας.
- Αύξηση αποτελεσματικότητας των σερβιτόρων.
- Απόλυτος έλεγχος της καλής λειτουργίας των σερβιτόρων.
- Μείωση κόστους εργατοωρών.
- Μείωση αναμονής των πελατών.
- Διακριτική & Άμεση επικοινωνία.
- Για παραγγελία πατάμε το κουμπί «call» στη συσκευή του τραπεζιού.
- Το νούμερο του τραπεζιού εμφανίζεται στο display ή στο δονούμενο ρολόι χειρός.
- Για ακύρωση πατήστε το κουμπί «cancel».
- Για λογαριασμό πατήστε το κουμπί «bill».
- Το ασύρματο κοντρόλ πάνελ ενημερώνει άμεσα το σερβιτόρο με μήνυμα στο ρολόι του.
- ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
- ΜΠΑΡ
- ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ
- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
- ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
- ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
- SUPER MARKET
- ΚΑΖΙΝΟ
- ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
- ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
- Γρήγορη ενημέρωση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
- Αμεσότητα στις εντολές του προσωπικού.
- Καταγραφή στατιστικών στοιχείων.
- Άμεση ανταπόκριση των σερβιτόρων.
- Φαγητά/ποτά σερβίρονται στην κατάλληλη θερμοκρασία.
- Περισσότερος χρόνος του σερβιτόρου με τους πελάτες.
- Αποσυμφόρηση σερβιτόρων & παραγγελιών απ’τον χώρο του πάσου.
- Σε ώρες μη αιχμής ο σερβιτόρος κάνει εργασίες εκτός χώρου εποπτείας.
- Αύξηση αποτελεσματικότητας των σερβιτόρων.
- Απόλυτος έλεγχος της καλής λειτουργίας των σερβιτόρων.
- Μείωση κόστους εργατοωρών.
- Μείωση αναμονής των πελατών.
- Διακριτική & Άμεση επικοινωνία.